Over Ons

Over ons

Sinds 2008 vervoert ATM Logistics zendingen naar elke gewenste bestemming binnen Europa. Wij zijn gespecialiseerd in sneltransport en distributievervoer. ATM Logistics verzorgt uw transport met de grootst mogelijke zorg en aandacht en wij onderscheiden ons omdat we zoeken naar een oplossing voor elk logistiek traject. De klant volledig ontzorgen op het gebied van transport en logistiek is onze missie!

ATM Logistics beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark, waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Onze voertuigen zijn multifunctioneel inzetbaar waardoor wij een breed aanbod aan vervoersoplossingen kunnen bieden. Ons wagenpark bestaat uit bestelauto’s, bussen, bakwagens, motorwagens en trekker/opleggers. Inmiddels telt ons wagenpark ruim 45 voertuigen om onze klanten van dienst te zijn.

Van oorsprong zijn we een familiebedrijf en we werken dagelijks met ruim 50 enthousiaste medewerkers aan onze dienstverlening. De korte lijntjes maken het mogelijk om snel te kunnen schakelen en betrokkenheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast hebben we als professional de lat hoog liggen als het gaat om performance, automatisering en kwaliteit.

Logistieke dienstverlening is mensenwerk en succesvolle resultaten worden behaald met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs zijn onze kracht. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Goede service, hoge kwaliteit en een grote diversiteit van diensten met korte lijnen staan centraal binnen onze onderneming. Vanzelfsprekend hechten wij tevens waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers.