Onze diensten

ATM Logistics is een transport- en koeriersbedrijf dat flexibel en veelzijdig inzetbaar is. Door ons uitgebreide wagenpark, kunnen wij in al uw transportbehoeften voorzien. Wij zijn gespecialiseerd in FTL transport, Sneltransport & koeriersdiensten,  Distributie en contractvervoer en ADR – gevaarlijke stoffen transport. Als u op de desgewenste dienst klikt vind u hierover meer informatie.

FTL transport

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf dat FTL (Full Truck Load) transport voor u kan verzorgen? Met FTL wordt transport bedoeld waarbij de vrachtwagen maar één lading vervoert en daarmee helemaal is beladen. Deze lading wordt dedicated uitgevoerd en wordt dan ook niet gedeeld met andere vrachten. Door direct naar een specifieke bestemming te rijden, wordt het transport traject aanzienlijk ingekort.

Waarom FTL transport met ATM Logistics?

 • Altijd een passende vervoersmiddel
 • Direct naar de bestemming zonder tussenstops
 • Gehele laadruime ter beschikking

  Sneltransport en koeriersdiensten

  ATM Logistics is al jarenlang  een allround express vervoerder met jarenlange ervaring in de wereld van koeriersdiensten. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenlandse express zendingen en sneltransporten. Snel en klantgericht handelen zit verankerd in onze organisatie. Uw spoedorder – groot of klein –  leveren wij gegarandeerd de afgesproken tijd af tegen een van tevoren afgestemd scherp tarief. U weet altijd waar u aan toe bent. Elke zending behandelen wij met de groots mogelijke zorg, hierdoor houden wij onze reputatie uitermate hoog.
   
  Waarom Sneltransport met ATM Logistics?

    • Wij staan voor u klaar op ieder moment van de dag
    • Wij regelen het van A tot Bestemming
    • Veelzijdig representatief wagenpark

  ADR – gevaarlijke stoffen transport

  Voor het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg is een Europees verdrag gesloten. In dit verdrag, dat wordt afgekort met ADR, staan voorschriften over de verpakking, het laden en lossen en het transport van gevaarlijke stoffen en voorwerpen die gevaarlijke stoffen bevatten. Voor stoffen die een behandeling volgens het ADR behoeven, beschikt ATM Logistics over speciale voertuigen, uitrusting, laarzen, oogdouche, brandblusser, enz.

  Daarnaast spreekt het natuurlijk voor zich dat de chauffeurs die uw ADR transport uitvoeren beschikken over de benodigde certificaten. Wij kunnen uw ADR zending gekoeld vervoeren indien gewenst en uw zending constant volgen door de GPS-systemen in al onze voertuigen.

  Distributie & contractvervoer

  Wilt u de regie in eigen hand houden maar wilt u niet hoeven omkijken naar uw wagenpark en de bezetting dan kan ATM Logistics u van dienst zijn met contractdistributie. Voor een aantal gerenommeerde bedrijven levert ATM Logistics op vaste basis gevraagde voertuigen en ervaren chauffeurs die bekend zijn met het werk van onze klant. Hierdoor heeft u alle voordelen voor uw dagelijkse werkzaamheden en niet de nadelen zoals ziekteverzuim en wagenparkbeheer. Voertuigen in de bedrijfskleuren van de opdrachtgever en onze chauffeurs met de bedrijfskleding van de opdrachtgever zijn hierop geen uitzondering.